Carnaval 2018


Zussen Wolters jubileumhoogheden Noamatters!

Dit jaar zijn Sandy Reinders (Wolters) en Miranda Pasman (Wolters) de nieuwe hoogheden geworden van de Noamatters in het 5.5 jarig jubileumjaar. Na een spectaculaire onthulling in een bomvolle “Heujbarg” bij Erve Kots zijn zij na een dansje met onder andere hun eigen dochters benoemd als de nieuwe prinses en adjudante. Zij hebben het jaar geregeerd onder het motto: “Wi’j zorgt erveur!” Wat slaat op hun taken als respectievelijk verpleegkundige op de kinderafdeling in Winterswijk¬†en apothekersassistente bij de lokale apotheek in Groenlo.

Naast het reguliere programma is dit jaar voor het eerst ook op de zaterdag van het carnavalsweekend een middag georganiseerd waarbij zowel kinderen, ouderen en vrienden/buren van de hoogheden zich erg vermaakt hebben. Er is een quizspel gespeeld en gezellig gegeten en gedanst.

Om het jaar helemaal compleet te maken wordt er ook nog een speciaal jubileumfeest georganiseerd op de dag dat de Noamatters exact 5.5 jaar bestaan 11 mei 2018. Iedereen is welkom om op deze gezellige informele avond het feest mee te vieren wat bij mooi weer buiten op het terras van Erve Kots gehouden wordt. Er zal muziek zijn van de band Free-line en DJ Roel Krabben.

Iedereen is welkom, dus zorg dat je er bij bent!