Volleybal


Op vrijdag 1 juli wordt er tijdens de Eefselerkermis weer een volleybaltoernooi georganiseerd, waarbij verschillende teams uit de gehele regio tegen elkaar zullen strijden om de felbegeerde beker. Een fanatiek toernooi, met veel gezelligheid! Er is een brede variatie in de niveaus van de verschillende teams, waardoor elk team lekker kan spelen.

Vanwege de grote aantallen teams de afgelopen jaren, zal indien dat dit jaar weer het geval is er een onderscheid gemaakt worden in een recreatie- en prestatieklasse. Hierdoor zijn de teams beter aan elkaar gewaagd en zul je per team normaal gesproken meer wedstrijden spelen.

Na afloop van de wedstrijden is er een spetterend feest in de tent met muziek van Lady en de Vageband en elk volleybalteam heeft gratis entree!!! :D Opgave kan tot 23 juni 2022 via onderstaand formulier.

Een team behoort te bestaan uit ten minste 6 personen, waarvan maximaal 4 heren en minimaal 2 dames. Er mogen maximaal 2 NEVOBO spelers in een team zitten. Dit alles om de strijd een beetje gelijkwaardig te houden. Deelname voor de volwassenteams is mogelijk vanaf 15 jaar. Inschrijfgeld hiervoor is €40,-  inclusief voor 6 personen gratis entree in de tent. (Een koopje dus!!!) Jeugdteams bestaan uit kinderen van 10-15 jaar. Deelname voor hen is GRATIS.

De wedstrijden zullen starten om 19.00 uur, dus zorg dat jullie ruim voor die tijd aanwezig zijn!!!

Succes met trainen!

LET OP: Het kan zijn dat u geen bevestigingsmail ontvangt of dat de bevestigingsmail van de opgave in de ongewenst/spam-box terecht komt

Teamnaam

VolwassenteamJeugdteam

RecreatieklassePrestatieklasse (alleen volwassenteams)

Naam contactpersoon

E-mail contactpersoon