Volleybal


KERMIS EEFSELE
5-6-7 JULI

Op vrijdag 1 juli 2024 wordt er tijdens de Eefseler kermis weer een volleybaltoernooi georganiseerd, waarbij verschillende teams uit de gehele regio tegen elkaar zullen strijden om de felbegeerde bekers. Een fanatiek toernooi, met veel gezelligheid! Er is een brede variatie in de niveaus van de verschillende teams, waardoor elk team lekker kan spelen.

Voor de volwassen zijn er 2 klasses, t.w. recreatie- en prestatieklasse. Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn voor de prestatieklasse worden deze klasses samengevoegd.
De jeugd tot 15 jaar speelt in hun eigen klasse.

Na afloop van de wedstrijden is er een spetterend feest in de tent met muziek van Slagerij Wolters en elk volleybalteam heeft gratis entree voor 6 personen!!
Opgave kan tot 27 juni via Tournify;

Spelregels:
– Een team behoort te bestaan uit ten minste 6 personen, waarvan maximaal 4 heren en minimaal 2 dames. Er moeten altijd 2 dames in het veld staan.
– Er mogen maximaal 2 Nevobo spelers in een team zitten. Dit alles om de strijd een beetje gelijkwaardig te houden.
– NIEUW DIT JAAR: Zorg dat één van de teamleden een mobiel met internet bij zich heeft: het invullen van de uitslagen en speelschema worden dit jaar volledig digitaal beschikbaar gesteld.
– Deelname voor de volwassen teams is mogelijk vanaf 15 jaar.
– Inschrijfgeld hiervoor is €40,- inclusief voor 6 personen gratis entree in de tent. (Een koopje dus!!!)
– Jeugdteams bestaan uit kinderen van 10-15 jaar. Deelname voor hen is GRATIS.

De wedstrijden zullen starten om 19.00 uur, dus zorg dat jullie ruim voor die tijd aanwezig zijn!!

LET OP: Je krijgt via Tournify een mail dat je inschrijving voor het toernooi is geslaagd. Heb je deze niet ontvangen, meld je dan even via volleybal@eefsele.nl, dan kijken wij of je inschrijving goed binnen is gekomen.